Web Development

Perkhidmatan Rekabentuk Laman Web Responsive dan Sistem CMS

Web Responsive adalah rekabentuk bersifat fleksibel terhadap semua platform yang kita gunakan seperti desktop, laptop, tablet dan mobile. Rekabentuk tersebut dapat menyesuaikan besar dan kecil sesebuah gajet, ianya amat efektif untuk digunakan dan mengikut trend masakini.


Mengapakah CMS?

Sistem CMS ini direka untuk tujuan komersial dan sesuai untuk kebanyakan perniagaan di Malaysia. Ia dibina dengan mudah untuk dikendalikan, dan dilengkapi dengan CMS (Content Management System) untuk menyunting laman web dalam talian, pengurusan pemprosesan pesanan & kemudahan pembayaran.


Keperluan Pelanggan

Kami sentiasa mengutamakan keperluan pelanggan dalam memberikan perkhidmatan yang terbaik. Kami juga akan memastikan sistem yang digunakan adalah teknologi terkini dan mudah di selengarakan


Mengapa Kami?

Dengan pengalaman selama tujuh tahun dalam Pembangunan Laman Web sejak tahun 2006, kumpulan baharunsa.com dapat membantu anda untuk bersaing dalam kemajuan perniagaan yang melibatkan teknologi maklumat. Kami memberikan tumpuan kepada Syarikat-syarikat Korporat, badan kerajaan, kolej-kolej, sekolah kerajaan dan ahli-ahli perniagaaan, serta perseorangan. Memberi perkhidmatan Laman web Perniagaan, E-mail, Kedai Online, E-dagang, Pemasaran online dan lain-lain. Perkhidmatan yang terbaik dengan kelajuan jalur lebar yang maksimum 99.9% peratus server adalah berjalan lancar. Kami juga selamat dari mengalami masalah downtime.


Antara Pelanggan Kami

Kami pakar dalam merekabentuk laman web dan mempunyai pengalaman lebih dari 10 tahun membina serta menyelenggara sistem CMS


Hubungi Kami

Bahagian bertanda (*) wajib diisi.